lördag 26 juli 2008

Dvala-Värme

Äntligen fått ordning på akvariumet

Varmt idag igen, nästan för varmt för min smak...då skulle man ligga på stranden isåfall o inte sitta hemma. Konstigt de senaste dagarna har ja gått runt som i dvala inget är roligt inget är bra lixom allt är skit... mått väldigt dåligt sen i fredags kväll/natt :( En sak som är väldigt konstigt är att när man mår bra så går telefonen varm både hem tele o mobil o s v men när man mår dåligt drar sig folk undan lixom ingen ringer ingen kommer förbi inget bryr sig rent ut sagt känns lite pissigt faktiskt Det är ju nu man behöver stöd från folk.... men men ja är van folk ser inte det jag har som en sjukdom de ser det som någonting som jag själv väljer över hur det ska utvecklas men så är inte fallet... jag är sjuk precis som någon som har cancer tex men skillnaden är att om ja hade canser skulle folk bry sig om mig osv det är tydligen bättre att vara fysiskt sjuk än psykiskt sjuk på något konstigt sätt.... men ja kämpar på så gott jag kan. Tur jag har min älskade pojkvän som får stå ut med både det ena o det andra just nu... men han hänger kvar:) ÄLSKAR DIG MICHAEL:) Och en sak till hur folk kan bli sura på mig för att jag inte mår bra det är helt otroligt egentligen då fattar man inte vad jag lider av! En dag i taget nu så blir det snart bra igen hoppas jag.

onsdag 23 juli 2008

Du är Toppen!


Tack för underbara trevliga sköna timmar i skuggan/solen:) vi har så trevligt ihop..

legat och LÖKAT med china i gräset på en filt o bara fikat pratat så skönt är helt mosig nu:)

Vill du ska veta att DU är min BÄSTA vän:) kram på dig du fixar det här !

Vykort på posten



Fick vykort på posten idag... tydde texten o kom fram till att personen ifråga har skrivit kortet med vänster handen för att man inte ska kunna tyda texten, men jag är ju inte född igår så ja vet ju vem det är ifrån ha ha. Ringde en affär här i hallbserg som säljer sånna kort:) och igår var en man i 30-35 års åldern, Kort kille med keps??? inne i butiken och köpte ett just sådant här vykort, undra vem det kan vara haha... DU ÄR AVSLÖJAD!!!!!!!!!!!!!!! Hon i affären skrattade bara åt hans patetiska drag:) Jag vet ju vad HELA hallsberg tycker om den här djupt, sjuka, alkoliserade,patetiska, mytomanen i fråga är för en person så det känns ju bra:)

funderar på att rama in det fina kortet är ju inte varje dag man får sånna fina känsliga vykort på posten hahaha Hoppas jag får fler:) Syster o barnen var här o fikade nyss i solen så mysigt, simon blev glad för micke hade målat en jätte fin spiderman tavla till honom som han kan ha på sitt nya rum:) Micke gör allt för dom där små barnen:) och jag oxå:) nu ska ja fixa lite här hemma... PÖSS lägge rupp bilder på kortet så ni själv kan läsa vad fint det stod skrivet BLÄÄÄ

tisdag 22 juli 2008

Glittra



Min älskade vän, Sambo Och katt... Asså hon e min katt:) Hon har ju haft problem i ett år nu med kristaller i urinen:( vilket är väldigt oroande för MATTE (mig) är ju som ett vrak av oro...

Tanken på ett liv utan henne det fins lixom inte, svårt att förklara för er som inte har djur men det är underbart vad djuren ger en... de ser om man mår dåligt o de ser om man är glad:) HUr som helst så har hon ätit antibiotika tre gånger med den hon äter nu då... så nästa gång ville vetrinären undersöka henne igen o sen efter det ha ett samtal om hur vi skulle gå vidare... och med det menar han om ja vill kämpa för min lilla vän elle rom jag vill ta bort henne?? och för mig är det inte något val som jag ska ta för det valet är redan gjort KLART jag ska kämpa för henne kosta vad det kosta vill, då är det operation som gäller om det kommer tillbaka igen och det kostar DYRA pengar:( men hon e mitt allt:) Har redan gått igenom 4 operationer med Nemo (Min vovve för er som inte vet) Hans knäskål hoppade ur led när han var 4 månader gammal och då tyckte vetrinären att vi skulle avliva honom för hans ledvätska hade runnit ut o han mena att det skulle bli väldigt kostsamt för oss att "fixa" honom...men vad gör man inte, hela hans behandling med medicin o operationer o undersökning gick på runt 90 tusen kronor som tur var är han försäkrad hos AGRIA med värsting försäkring så ja fick väl punga ut med cirka 15 tusen själv så det var lite skillnad mot 90 tusen kr... så jag vet hur det är att lägga ner hela min själ i mitt djur... så GLITTRA skaaaaa bli bra helt enkelt...MIN ögonsten är vad hon är:) LOVE HER!!!!

söndag 20 juli 2008

Dum Och Elak


JA det är väl jag? det är ju bevisat tydligen nu via min undersökning... men vet DU det gör inget känner mig elak och dum idag så det är helt okej TACK för röstningarna.

Trött!

Börjar bli trött spelat hockey hela kvällen ganska kul men nu börjar jag bli såååå trött

ska nog snart krypa ner:) godnatt

lördag 19 juli 2008

Trevliga folk som läser!

Vore rolig om ni som har kryssat i dum och elak kunde skriva en liten kommetar någonstans varför ni tycker så? och sen vore det roligt att veta vilka ni är? men det vågar ni nog inte lämna erat namn fegskitar!
första o sista sån där undersökning jag gjorde på min blogg iallafall FUCK OFF

fredag 18 juli 2008

Ångest Helvete!


Vaknade med ångest i morse kändes som jag glömt något riktigt viktigt... men allt är i mitt huvud... Ångesten kryper sig på när man minst anar det, Är riktigt trött på den nu, har ju varit jätte bra i flera veckor nu.... men må bra det ska man väl inte få göra antar jag:( suck idag är ingen bra dag............allt är svart

torsdag 17 juli 2008

Födelsedagskalas

Paketen hon fick av oss:)
Födelsedagsbarnet i all ära nyfiken på paketen.
så här kul hade vi:)
Agnes hade fått nån konstig leksak.
och simon en likadan som Agnes snodde.

lite bilder från kalaset:) mycket paket fick hon ungen:) o trevligt var det :) gott kaffe o god tårta:)

GRATTIS GUMMAN!!!!!

Stora tjejen:)
poesar:)
Fråga mig inte? haha Modell?
Skit snygg:)
Idag fyller min älskade gullesnuttunge år hon blir 8 år idag... kommer ihåg när hon kom hem från BB känns som igår... jag känner någonting alldellens extra för den här lilla tjejen ÄLSKAR VERKLIGEN HENNE:) hennes syskon med förståss:) lägger upp några bilder på sötisen:)

onsdag 16 juli 2008

Mac med vovvarna
Jen from the block:)
Jen med sin ena vovve

JÄTTE GLAD:)

satt vid datorn förrut idag o så plingade det på dörren... tänkte lite dystert för mig själv Jaha vem fan vill något typ:( gick o öppnade stod nog tyst i säkert tre sekunder innan jag fattade vilka som stod utanför dörren:) sen sa jag HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ men gud vad kul hur är det o så blev det kram kalas, det var mac o jennifer som kom o hälsade på... de är ju bara för goa människor saknar dom så otroligt mycket vi hade så trevligt förr när de bodde närmare:( men jag är glad att dom kom förbi idag:) Fick jag träffa deras lilla hund tyson som jag träffat många gånger förr:) men även deras två andra vovvar så fina.

tisdag 15 juli 2008

Soppa


Försöker vara lite nyttig gjorde hemma gjord grönsaks soppa med keso i mums=)

o sååå nyttigt ser ut som spyor men gott vr det:)

PissMyror:(

Var ute på cykeltur med Micke och Nemo, Nemo stormtrivdes av att springa bredvid cykeln det tycker han om:) Men så stannade vi till vid ett ställe för jag skulle käka lite hallon det är ju så gott.. Men då känner ja hur det lixom sticker till på ovansidan foten aj aj... har blitt biten av pissmyror Äckliga små varelser, ska ha gummistövlar nästa gång (men det värsta är att jag äger inga gummidojjor hehe) men får helt enkelt plocka hallon på något annat ställe lixom:)

Nu ska ja fotografera lite.
**poff**

Flytta?



Jag är så himla sugen på att flytta, har vart det länge nu..... Orkar inte bo kvar här är ett evigt tjat från VISSA grannar:( tror visst jag är någon alltiallo till dom:(


Nej flytta vill jag och det ska jag göra oxå, så fort det bara går... Men men det har jag sagt förrut men jag bor fortfarande kvar här:(..... Ska ta nemo på en promenad nu o sen borsta honom han ser ut som ett troll:) sen ska jag fixa lite med buzzador håller på med en product som heter dermocent just nu till hund.. ska göra pälsen blank o fin o hunden ska inte fälla så mycket o heller inte lukta otäckt som hundar kan göra ibland:) så det verkar bra än så länge:)


//off I go


oskuld


Tisdag idag den 15 juli... känns väl sådär idag lite depp tyvärr, men försöker ge fan i att deppa ihop:) Jag har det bra lixom.!!!


Idag har inte hänt så mycket egentligen, fint väder ute men har ingen lust att gå ut i solen idag, tänkte grejja lite hemma idag. Så som vanligt när jag ska fixa här hemma så fastnar jag vid datorn:) så varför inte skapa en blogg?? många av mina vänner har ju bloggar som jag läser regelbundet så NU skapar jag en egen jag oxå:) är ju som sagt oskuld på detta området, men man lär sig fort:) Fick ett trevligt samtal på telefonen nyss :) sånt gör mig glad... Tanx. plus min underbara Tinka hon som guidade mig till bloggspot:) Love you honey... åter kommer senare.. har typ inget mer att skriva nu:) //mouse